News

Innovaatioasiantuntija

Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?

Haemme nyt Aalto-yliopiston innovaatiopalveluihin Perustieteiden korkeakouluun

INNOVAATIOASIANTUNTIJAA

Aalto-yliopistolle on annettu kansallinen erityistehtävä vahvistaa Suomen innovaatiokykyä. Innovaatioista vastaavan vararehtorin nimitys 2019 on merkittävä panostus tähän tehtävään. Aalto-yliopisto onkin vilkkaan ja monipuolisen innovaatio- ja yrittäjyysekosysteemin moottori. Tämän alueen toiminta on kasvamassa, ja sen strateginen merkitys pitkällä tähtäimellä korostuu.

Roolisi ja tavoitteesi

Innovaatioasiantuntijana työtehtäviisi kuuluu keksintöjen ja innovaatioiden kehittämisen neuvonta, yliopistossa syntyvien kaupallistettavien ideoiden tunnistaminen, arviointi sekä teollinen ja muu suojaaminen, keksintöilmoitusten käsittely, keksintöjen rahoituksen ja tuotekehityksen ohjaus, teknologiansiirto sekä tutkijoiden ja rahoitushakupalveluiden asiantuntijoiden tukeminen tutkimustulosten kaupallistamista sisältävien rahoitushakemusten laatimisessa. Toimit kiinteässä yhteistyössä lakimiesten ja muiden tutkimus- ja innovaatiopalveluiden asiantuntijoiden sekä yliopiston tutkimushenkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (mielellään fysiikan tai tietotekniikan alueelta), teollisoikeuksiin liittyvää kattavaa osaamista, useiden vuosien käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä ja kokemusta tutkimustulosten ja teknologian suojaamisesta sekä kaupallistamisesta. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työskentelytapaa, innostusta vaativiin ja haastaviin asiakaspalvelutehtäviin sekä yhteistyökykyä sekä kiinnostusta tutkimustoimintaan. Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Lisää Aallosta työnantajana.

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si keskiviikkoon 3.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Innovation Services Matti Korpela, matti.korpela@aalto.fi, puh. +358 40 186 3320.