News

Innovation Specialist, Technology Management

Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?

Haemme nyt Aalto-yliopiston innovaatiopalveluihin

TECHNOLOGY MANAGEMENT -INNOVAATIOASIANTUNTIJAA

Aalto-yliopistolle on annettu kansallinen erityistehtävä vahvistaa Suomen innovaatiokykyä. Innovaatioista vastaavan vararehtorin nimitys 2019 on merkittävä panostus tähän tehtävään. Aalto-yliopisto onkin vilkkaan ja monipuolisen innovaatio- ja yrittäjyysekosysteemin moottori. Tämän alueen toiminta on kasvamassa, ja sen strateginen merkitys pitkällä tähtäimellä korostuu.

Roolisi ja tavoitteesi

Innovaatioasiantuntijana työtehtäviisi kuuluu erityisesti muiden innovaatioasiantuntijoiden tukeminen teknologiansiirtojen valmistelussa, sopimusneuvottelut ja teknologiansiirtoaktiviteettien edelleen kehittäminen Aalto-yliopistossa. Tehtäviisi kuuluu myös keksintöjen ja innovaatioiden kehittämisen neuvonta, yliopistossa syntyvien kaupallistettavien ideoiden tunnistaminen, arviointi sekä teollinen ja muu suojaaminen, keksintöilmoitusten käsittely, keksintöjen rahoituksen ja tuotekehityksen ohjaus, teknologiansiirto sekä tutkijoiden ja rahoitushakupalveluiden asiantuntijoiden tukeminen tutkimustulosten kaupallistamista sisältävien rahoitushakemusten laatimisessa. Toimit kiinteässä yhteistyössä lakimiesten ja muiden tutkimus- ja innovaatiopalveluiden asiantuntijoiden sekä yliopiston tutkimushenkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta tutkimustulosten ja teknologian suojaamisesta sekä kaupallistamisesta ja teollisoikeuksiin ja sopimuksiin liittyvää kattavaa osaamista. Sinulla on useiden vuosien käytännön kokemus yritysmaailmassa ja kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä. Suomen ja englannin kielen taitosi on erinomainen. Arvostamme itsenäistä ja aktiivista työskentelytapaa, innostusta vaativiin ja haastaviin asiakaspalvelutehtäviin sekä yhteistyökykyä sekä kiinnostusta tutkimustoimintaan.

Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Lisää Aallosta työnantajana.

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si keskiviikkoon 17.4.2019 mennessä tämän sivun kautta:

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Innovation Services Matti Korpela, matti.korpela@aalto.fi, puh. +358 40 186 3320.